Behoud volop energie om leuke dingen te doen

Ben je altijd moe?

Zit jij niet lekker in je vel? Zowel lichamelijk als geestelijk. Heb jij het idee dat er meer uit jezelf te halen is maar het komt er niet uit? Heb jij het idee “vroeger liep ik een stuk harder maar ik heb er nu de puf niet meer voor”!

Ben je regelmatig ziek maar zonder aantoonbare reden. Óf je komt aan het einde van je werkdag thuis en je ploft op de bank, uitgeput!?

Hoe zou het zijn om weer energie te hebben?

Wil jij na je werk thuiskomen en nog volop energie hebben om leuke dingen te gaan doen.

Zou je willen dat er met jou gekeken wordt naar jou gezond- en fitheid en wat jij er aan kan doen om je weer gezond en fit te voelen? Hoe zou het zijn om steun te krijgen bij wat je bezig houdt op dat vlak?

Gezond & Fit zijn en voelen houdt in dat je in staat bent om een gezonde leefstijl aan te gaan, waarbij je met voldoende kennis van gezondheid, zonder daar in door te slaan, jouw energieniveau kunt verhogen en de kans op veel voorkomende welvaartsziekten kunt verlagen. Wat ook helpt is het gesprek aan te gaan over een gezonde leefstijl, bijvoorbeeld over inspanning, ontspanning en voeding. Jij kunt zelf goed aangeven wat jij nodig hebt qua ondersteuning.

Wat biedt Maximaal Gezond Werkt op het gebied van Gezond & Fit?

Gezond & Fit zijn kan worden verstevigd door – online en offline – workshops, lezingen, groepslessen, boulevards en individuele interventies op het gebied van de BRAVO-factoren: bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning. Ben jij je ervan bewust hoe jij gezond & fit kunt worden en blijven? Kun jij van genotsmiddelen afblijven? Kun jij je werk loslaten als je thuiskomt? Heb jij energie over aan het einde van een werkdag?  Als jij op een of meerdere vragen niet bevestigend kunt antwoorden, kijk dan hoe jij met Gezond & Fit aan de slag kunt. Denk daarbij aan de volgende thema’s:


Welk thema of welke thema’s passen het beste bij jou? Klik op het thema, en verken de mogelijkheden!