Blijven leren geeft je werknemer een gevoel van groei

Wat draagt (persoonlijke) ontwikkeling bij aan het succes van jouw bedrijf?

Heeft jouw bedrijf te maken met werknemers die een beetje vast zitten in hun functie? Merk je dat het verzuim toeneemt en de productiviteit afneemt? De bevlogenheid die er in het begin was is weg. Het is duidelijk dat deze medewerker geen energie meer krijgt van het werk. Vaak heeft de hele afdeling er dan last van. Werk moet door collega’s worden opgepakt en die hebben al een vol bord.

Of misschien heb je een medewerker die gewoon niet door de deur kan met een collega of zijn/haar leidinggevende. Er zijn al meerdere gesprekken geweest maar zo komen ze er niet uit. Er moet iets gebeuren – niet in de minste omdat de arbeidsprestaties er onder leiden en het ziekteverzuim toeneemt.

Hoe kun jij een leven lang leren en ontwikkelen stimuleren?

De mogelijkheid om te kunnen leren en ontwikkelen draagt bij aan het werkgeluk van medewerkers en het vergroten van hun kennis en vaardigheden. En deze gelukkige en capabele medewerkers zijn weer essentieel omdat zij degenen zijn die een goede klantbeleving mogelijk maken. Als medewerkers hun werk niet goed kunnen doen of het niet leuk vinden, zal je klantervaring daarvan de gevolgen ondervinden. Leren en ontwikkelen van medewerkers draagt daarom bij aan het kunnen leveren van buitengewone prestaties en beleving, die zowel binnen als buiten de organisatie merkbaar zullen zijn.

Wat biedt Maximaal Gezond Werkt op het gebied van Ontwikkeling?

(Persoonlijke) ontwikkeling kan worden verstevigd door – online en offline – workshops, lezingen, groepslessen, boulevards en individuele interventies op het gebied van:


Welk thema of welke thema’s passen het beste bij jou, jouw medewerker of jouw team? Klik op het thema, en verken de mogelijkheden!