Positieve Gezondheid

De invalshoek van onze interventies is gebaseerd op Positieve Gezondheid. Positieve Gezondheid als rode draad in onze dienstverlening is gericht op persoonlijke groei, veerkracht en verandering, maar vooral bedoeld om je inzicht in je eigen functioneren (verder) te verdiepen.

Jouw situatie en beleving staat hierbij altijd centraal. Het is tegenwoordig oké dat je soms iemand nodig hebt die je verder begeleidt, zodat je leven weer kleur krijgt. Wij kunnen vast wat voor jou betekenen en helpen je graag om (weer) grip op je gezondheid te krijgen.

Over Maximaal Gezond Werkt

Wij zijn een onderdeel van Maximaal Gezond. Maximaal Gezond is een netwerk van bijna 60 gedreven gezondheidsprofessionals die zich inzetten voor het maximaliseren van de vitaliteit van jouw medewerkers, en daarmee van jouw bedrijf.

Wij kijken mee en bieden praktische en doeltreffende oplossingen, afgestemd op de behoeften en doelen van jou of jouw bedrijf. Dit kunnen kleine interventies zijn of een compleet pakket.

Het Maximaal Gezond Centrum aan de Burgemeester Verderlaan 19 in Leidsche Rijn (Utrecht) is opgericht als plek in de wijk waar gezondheid, welzijn en vitaliteit centraal staan. Dit centrum is de thuisbasis van Maximaal Gezond en Maximaal Gezond Werkt.

Neem contact met ons op via onderstaande button en we komen spoedig bij je terug.

Onze professionals

Armanda Versluijs

Luister naar het fluisteren van je lichaam.
Dan hoeft het niet te schreeuwen.

—Armanda Versluijs

Karla Bosboom

De knop omzetten betekent niet dat je vergeet. Het betekent dat je kiest voor jouw geluk in plaats van te blijven hangen in oude patronen.

—Karla Bosboom

Christina Tomlow – De Muinck Keizer

Adem staat synchroon voor levensenergie. De adem is de rode draad in al mijn workshops, mindful yogalessen en individuele begeleiding.

—Christina Tomlow – De Muinck Keizer

Joycelyn Bartlett

Dana Schäferová

Versterk je mind, luister naar je hart.  Ontdek de kracht van hartcoherentie, emotionele intelligentie en ademhalingstechnieken om je leven in balans te brengen.
– Dana

Lysette van Hoven

Zorg goed voor je lichaam. Het is de enige plek waarin je altijd moet leven.
– Lysette van Hoven

NB. Naast de professionals die dagelijks voor Maximaal Gezond Werkt bezig zijn, bestaat ons netwerk uit in totaal zo’n 50 therapeuten, masseurs, coaches, trainers en meer. Je kunt ze op een markt of voorlichting sessie tegenkomen. Je kunt ze ook vinden op: maximaal-gezond.nl/professionals