Blog

Thuiswerktips

Zo langzamerhand is thuiswerken de nieuwe norm is geworden. En we weten dat thuiswerken allerlei toegevoegde stress kan geven. Werk…
Lees meer
Thuiswerktips

Shake it off!

Voel eens je lichaam. Klem je de kaken op elkaar? Zijn de schouders omhoog getrokken? Als je gespannen spieren hebt…
Lees meer

Vitamine D werkt

Zit jij het grootste deel van de dag achter je laptop te werken, op kantoor of thuis aan de keukentafel?…
Lees meer

 • Thuiswerktips
  Zo langzamerhand is thuiswerken de nieuwe norm is geworden. En we weten dat thuiswerken allerlei toegevoegde stress kan geven. Werk en thuis zijn niet meer gescheiden, alles loopt door elkaar. Vaak ook nog de school van kinderen. Helaas kunnen we hier niet altijd iets aan veranderen dus in deze nieuwsbrief een aantal eenvoudige tips om zo duurzaam mogelijk met de situatie om te gaan.
 • Shake it off!
  Voel eens je lichaam. Klem je de kaken op elkaar? Zijn de schouders omhoog getrokken? Als je gespannen spieren hebt zonder dat je het door hebt, dan ben je niet de enige.
 • Vitamine D werkt
  Zit jij het grootste deel van de dag achter je laptop te werken, op kantoor of thuis aan de keukentafel? Neem je genoeg pauzes en ga je dan lekker even naar buiten voor een frisse neus?
 • Balans: de belangrijkste factor voor een gezond en gelukkig leven?
  Een nieuw jaar. 2021. Wat zal dit jaar voor ons in petto hebben? Wij zijn ervan overtuigd dat als jij een gevoel van ‘in balans zijn’ ervaart, het niet uit maakt wat er op jouw pad komt.
 • Chronische hoofdpijn en stress aanpakken
  In mijn praktijk krijg ik regelmatig mensen met hoofdpijn of migraine. Tot nu toe zijn de resultaten van shiatsu bemoedigend. Bij het merendeel van de mensen verminderen of verdwijnen de klachten. Zelfs bij chronische hoofdpijn of migraine verdwijnt resp. vermindert de klacht.