Voeding

Wat is de relatie tussen voeding en gezondheid? Er is veel gezondheid te winnen door een gezonder voedingspatroon en een gezonder lichaamsgewicht. Wacht niet totdat je ziek wordt met het veranderen van je levensstijl maar werk preventief.

‘Wat de vader van een ziekte ook is, de moeder is altijd een slechte voeding.’
—Hippocrates

Verbeter je darmgezondheid

test vanuit functions

Dit orthomoleculaire natuurgeneeskundig traject ondersteunt je in het vinden van inzicht in het ontstaan stress en hoe je lichaam er op reageert. Je krijgt inzichten. Om een burn-out te voorkomen en ter ondersteuning van herstel.

Een individueel traject is mogelijk bij buikklachten die je persoonlijk functioneren op het werk en privé belemmeren. Vanuit darmklachten kunnen steeds meer klachten ontstaan. Hierbij kun je denken aan slaapproblemen, hormonale klachten, vermoeidheid, hoofdpijn en een reeks aan toenemende vage klachten en stressgevoeligheid.

Vanuit de orthomoleculaire natuurgeneeskunde kijken we breed naar jouw gezondheid. Je wordt persoonlijk begeleid op het gebied van voeding, waar liggen jouw tekorten, welke life events spelen een rol bij jouw klachten en hoe kunnen we samen aan de slag om fitter en energieker te worden.

Wanneer een werknemer al in een traject zit met de bedrijfsarts kan in overleg een aanvullend behandeltraject vaak ondersteunend werken bij darmklachten, stress, burn-out of het herstel van ziekten.